avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partajul facut in timpul casatoriei poate fi atacat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partajul facut in timpul casatoriei poate fi atacat dupa divort de fostul sot?

O simpla declaratie la notar, ca sotia renunta in favoarea sotului, la partea ei din garsoniera cumparata in timpul casatoriei mai poate fi atacata dupa divort, daca aceasta se razgandeste?

S-au trebuie facut partajul in timpul casatoriei la notar. Daca se ajunge la divort, sotul care a renuntat la partea lui de garsoniera poate ataca acest partaj si sa-si ceara partea din nou inapoi?
Cel mai recent răspuns: Flaviusela , utilizator 09:15, 19 Februarie 2015
Daca declaratia data adevereste ca banii pt garsoniera au apartinut doar unuia din soti si ca celalalt nu are nicio pretentie,atunci e cu totul altceva Nu se mai poate razgandi declarantul si nu are nicio sansa nici in instanta sa ceara jumatate din garsoniera.
Un bun aflat in coproprietate nu il poti executa silit, pana cand nu faci iesirea din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura divort amiabil Luminita78 Luminita78 Care este procedura pentru divort amiabil cu copil major? In cazul in care unul dintre parteneri cedeaza totul in favoarea celuilalt, cum are loc partajul? Ce ... (vezi toată discuția)
Schimbarea contractului de casa??? MmariaM MmariaM Buna seara. Eu impreuna cu sotul avem o garsoniera. Am divortat intre timp, iar el a dat o declaratie la notar in care declara ca imi lasa mie X (pe numele de ... (vezi toată discuția)
Posibilitate atacare de catre terti partaj / donatie in urma divortului Elucu Elucu Doresc ca in urma divortului (fara copii minori) sa-i ramana sotiei toate bunurile dobandite in timpul casatoriei. De ce? Simplu, consider ca i-am facut deja ... (vezi toată discuția)