avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... expertize judiciare si obiectiuni
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

expertize judiciare si obiectiuni

Buna!
as dori sa-mi raspunda specialisti in expertize la urmatoarea intrebare: A reclamant in contradictoriu cu B parat cere instantei sa expertizeze valoarea si manopera a mai multor lucrari de amenajare la un imobil bun propriu a lui B...Expertul face raportul de expertiza in care prinde si lucrari pe care B nu le recunoaste.ca le-ar fi facut A. Cum ar trebui sa se apere B? 1-facand obiectiuni la expertiza sau cerand instantei sa nu tina seama de ceea ce B refuza sa recunoasca?. Ca obiectiv expertul a avut,citez: sa identifice lucrarile de amenajare efectuate si manopera acestora,la imobilul din"
Si a doua intrebare: daca nu am acte,facturi, de achizitii pt materialele folosite la lucrarile efectuate si in expertiza acestea sunt mai mari decat pretul real cum pot dovedi ca acestea au fost cumparate la preturi minime si nu medii cum sunt prinse la calculul expertizei?
multumesc cu anticipatie!
Cel mai recent răspuns: ContSters344547 , utilizator 13:26, 8 Februarie 2015
Multumesc inca o data.Mai am o intrebare,stiu ca nu sunteti expert in imobiliare poate ma ajuta cineva din domeniu. In dec.256/84 la indici de corectie se face referire la locuintele cu incalzire centrala se adauga 85 lei/mp. Apoi scrie "PENTRU CONSTRUCTIA CENTRALEI SI ECHIPAMENT" 58 lei/mp. Eu nu pricep la ce se refera si daca se adauga sau nu la cei 85 lei/mp pt incalzirea centrala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiectiuni la raportul de expertiza. cine le plateste? mari mari Buna ziua, Intr-o cauza civila s-a incuviintat efectuarea unei expertize tehnice, la cererea reclamantului. Dupa depunerea raportului de expertiza paratul a ... (vezi toată discuția)
Obiectii si observatii raport de expertiza simo.dia simo.dia Buna ziua. Am depus in termen, obiectii si observatii la raportul de expertiza. Am solicitat ca sulta care-mi revine sa fie calculata tinand cont de ... (vezi toată discuția)
Cum pot recuza un expert? sabinna sabinna As vrea sa recuz un expert. Stiu ca poate fi recuzat in aceleasi cazuri ca si judecatorul. Nu este vorba despre rudenie sau afinitate. Dupa cum a facut ... (vezi toată discuția)