avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Verificarea metrologica a apometrelor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Verificarea metrologica a apometrelor

Buna seara!
La cat timp este legal, corect a se inlocui sau verifica apometrele din apartametele noastre? Firmele care au instalat apometrele poate nici nu exista pe piata de profil.

Va multumesc!
Doamna, bref!
Asociatia de proprietari este a proprietarilor dintr-un condominiu sau dintr-o scara si se infiinteaza in baza proprietatii comune indivizibila.
Presedintele asociatiei este membru al asociatiei, nu poate fi o persoana care nu este membra a acestei asociatii.
Un chirias sau o persoana care nu este proprietar in acel condominiu sau scara nu face parte din asociatie, deci nu poate fi ales.

Presedintele este reprezentantul prin mandat al proprietarilor, este unul dintre ei.

Este chiar atat de greu de inteles?
Ce aveti cu buna gospodarire? Pentru asta se alege un comitet.
Asociatiile se conduc in baza legilor specifice. Presedintele trebuie sa respecte legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot verifica apometrul daca a inregistrat corect? ContSters115342 ContSters115342 buna seara,am apometre in apartament din anul 2006,in apartament au locuit copii care nu au citit aceste apometre ,platind la pausal in toti acesti ani. citind ... (vezi toată discuția)
Mi s-a stabilit un consum foarte mare de apă la baie (peste 400 mc). Într-adevăr am o defecțiune încă neremediată, dar chiar și-așa consumul mi se pare enorm. mă puteți sfătui ce să fac? Abby_Aimee Abby_Aimee A reiesit ca am un consum lunar foarte mare la apa rece la baie, este vorba de 400 si ceva de mc, un consum imens. Am, intr-adevar, o scurgere la apa rece pe ... (vezi toată discuția)
Apa platita si trecuta in plus pe tabelul care vine de la asociatie alexandrasmyrnaios alexandrasmyrnaios Buna ziua , De cativa ani mi se trece la consumul de apa pe lista care vine de la asociatie 2 sau 3 metri cubi de apa in plus pe motiv ca sunt pierderi care ... (vezi toată discuția)