buna ziua,
srl.-ul meu a prestat servicii altui srl in cursul anului trecut ,dar nu vor sa-mi dea banii, am facturi semnate.
i-am actionat in judecata potrivit legii5 pe 2001, a avut loc primul termen,cererea mi-a fost acceptata de judecator,de 2 saptamani nu mai stiu nimic..
l-am contactat pe debitor si mi-a raspuns ca peste 2 luni vad banii,
as vrea sa stiu ;
asa de mult dureaza pana efectiv sant constransi sa-mi achite soldul, pt ca au bani dar nu mi-i da pana in ultima zi si eu am credite si nu le pot achita.
si crede-ti ca era mai repede daca le-as fi cerutfalimentul?, acum nu o mai pot face?
va multumesc.
dupa redactarea hotararii i se mai acorda 10 zile pt cere, in anulare apoi inca o luna termen de plata ,. am inteles bine? pana atunci intru si eu in faliment.
cineva mai sus spunea ca redactarea hotararii poate dura pana la 6 luni ,sper sa nu se intample in cazul meu.
multumesc.
Insolventa
DAIANA_
Potrivit legii, insolventa sau falimentul reprezinta acea stare a patrimoniului debitorului care se caracterizeaza prin insuficienta fondurilor ... (vezi toată discuția)
Acte insolventa
ok
buna ziua
as vrea sa stiu ce acte trebuiesc anexate la cererea de deschidere a procedurii de insolventa a unui debitor care imi datoreaza 200 000. de anul ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii
ok
buna seara.
sant adm. unei s.c. ce are de recuperat suma de 200 000 ron ,de la o s.c.in urma lucrarilor efectuate in baza contractului si facturilor semnate; ... (vezi toată discuția)