avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concedierea pentru motive care nu tin de salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concedierea pentru motive care nu tin de salariat

Buna ziua,

In cazul desfiintarii a doua posturi de contabil din totalul de 5 (concediere individuala) trebuie dat concurs?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: dijmarescu , utilizator 15:33, 10 Februarie 2015
Am inteles.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare post sef atelier auto (sef service). gabi2772 gabi2772 Cand si cum se poate restructura postul de Sef atelier auto (sef service auto) si care sunt consecintele acestei restructurari? Va multumesc (vezi toată discuția)
Desfiintare post dodo2003 dodo2003 Buna ziua, La firma unde lucrez sunt trei posturi de munca identice. Am fost instiintat de curand ca s-a desfiinat postul ce lucru pe care-l ocup tocmai eu, ... (vezi toată discuția)
Contestatie concediere din motive ce nu tin de persoana angajatului denisa88 denisa88 Buna seara, Am cateva intrebari si v-as fi recunoscatoare daca as primi un raspuns cat mai detaliat.O sa redactez intocmai foaia pe care am primit-o,fara a ... (vezi toată discuția)