Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
Sunt administratorul unei asociatii de proprietari care are la parter +mezanin un restaurant. De cand am preluat administratia ma confrunt cu problema consumului exagerat de apa rece. Asociatia are 16 apartamente si numarul mediu de persoane in 2014 a fost de 35. Mai mult, 5 din cele 16 apartamente sunt ocupate de firme, care cel tarziu la ora 18 inceteaza activitatea.In aceste conditii, consumul de apa rece depaseste de regula 5mc/persoana atingand in unele luni (multe) chiar 8-10 mc/persoana.
Am convingerea ca restaurantul consuma apa rece necontorizata de contoarul pasant care serveste repartizarii cheltuielilor cu apa rece, dar nu am probe materiale.
Ce solutii am pentru rezolvarea acestei situatii?
Asociatia nu are posibilitatea materiala de a construi un bransament separat.
Exista cumva o solutie legala de a obliga restaurantul la separare de bransament?
Va multumesc pentru ajutor!
Am eliminat problemele de metrologie.
Dumneavoastra aveti dreptate cand afirmati ca fiecare doritor isi face debransarea pe cheltuiala sa ... dar trebuie sa vrea fiurnizorul, sa accepte acesta debransarea si contractul individiual.
Dar oricum firmatiile dumneavoastra (corecte partial) nu au nici o legatura cu subiectul in discutie.