avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCM la nivel de ramura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCM la nivel de ramura

Buna dimineata,

va rog sa ma ajutati cu CCM la nivel de ramura comert. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:05, 15 Iunie 2009
ca sa fiu mai clara : pe langa acele doua salarii compensatorii,care mi se cuveneau de drept am primit si plata ptr.concediul de odihna neefectuat si bonurile de masa ptr.perioada de preaviz, cat si preavizul platit la 8 ore! sper sa fie de ajutor si altor persoane dialogul nostru. multumesc!
Deci ati reusit sa obtineti plata tuturor drepturilor de care beneficiati, exact asa cum este normal si legal.
Felicitari.
Speram sa invete si altii din experienta dvs.
Mult succes mai departe!
Ma bucur ca am reusit. Si sper sa reuseasca si altii.E adevarat am luptat ceva, sincer o arma e si stapanirea de sine, calmul si cunoasterea drepturilor.Normal ar fi trebuit sa plec din feb., dar nu a fost cum au vrut ei! Mi-am luat 3 luni concediu medical, dupa care preaviziul.. etc. Si..am zambit! Tot timpul am zambit! Am preferat sa se streseze altii, ca eu m-am stresat 12 ani la ei si nu le-au pasat! Inca odata va multumesc!
:offtopic:
Vedeti ce inseamna sa tineti aproape de noi?
Ati invatat ce si cum sa faceti, v-ati pus la punct cu legislatia, ati aflat care va sunt drepturile, deci ati capatat informatii care v-au ajutat in demersurile dvs. Munca cea mai multa a fost depusa de dvs si ati consumat multi nervi. Dar nu a fost degeba!
Ati mai invatat ceva: sa zambiti. Este extraordinar!
Sunteti o persoana tare, cu vointa. Aveti acum o experienta interesanta si bogata.
Mult succes in continuare!
Ultima modificare: Luni, 15 Iunie 2009
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii cami e cami e Stie cineva cate salarii compensatorii trebuie sa primeasca un salariat disponibilizat , sistem privat, ramura de activitate comert? Firma are 120 angajati si ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii daniela20 daniela20 Puteti sa-mi spuneti codul caen 4791 unde se incadreaza?La productie ,comert,etc?Si daca firma care are acest cod este obligata la plati compensatorii?In ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv ramura comert ContSters74221 ContSters74221 cate salrii compensatorii sunt indreptatiti sa primeasca ,salariatii concediati colectiv din ramura comert? care este articolul din contract? (vezi toată discuția)