Deci...in ce fel sa mai intreb ...deja devin disperata....am incercat de curand sa imi fac o noua carte de identitate...am avut acte depuse la evidenta populatiei pt eliberarea unei noi carti de identitate...unde am adus DUPLICAT dupa certificatul de mostenitor...si din cauza asta adica fiindca in loc de original am adus duplicat au trimis sectoristul sa verifice daca stau la aceea adresa...au zis ca daca aduc originalul sa il vada ei si imi fac carte identitate fara nici o problema, au spus ca certificat de mostenitor se elibereaza fiecarui mostenitor, deci ar trebui sa am originalul...problema e ca unchiul meu a luat si certificatul lui si pe al meu si al surorii mele cand le-a eliberat notarul, fiindca noi eram minore....si acum nu vrea sa ni-l dea...am fost la acel notar si mi-a eliberat DUPLICAT dar repet duplicatul nu mi-a folosit la nimik, mie imi trebuie originalul...de unde sa mai iau un alt exemplar original...de unde? Chiar nu exista nici o solutie pt mine? Daca il dau in judecata procesul poate dura ani de zile...eu ce fac pana atunci fara carte de identitate?...va rog ajutor #-o
Pot solicita asa ceva politiei respectiv celor de la evidenta populatiei? Cum? Si daca unchiul meu nu vrea sa vina cu certificatul meu original, ce o sa ii faca, o sa il aduca cu forta? :O Mi se pare cam aiurea si ... imposibil... nu cred ca politia se deranjeaza pt mine ca nu sunt vedeta si nici [b]bani cu caru n-am ca daca aveam era totul rezolvat de mult .
~ final discuție ~