Eu intreb pe @ insolventul - daca
ati inteles ce a scris @elga50 despre cum ar fi mai bine pentru dvs.?
Cred ca nu ati inteles si daca doriti, putem sa va ajutam.
Uitati ce ziceti aici:
...ca cei de la Asociatie , le place mai mult cand datornicul nu mai iese la lumina!
Prin ceea ce v-a scris @elga50, va scoate mai repede la lumina si nu ceea ce incercati dvs. sa ne spuneti.
Pe scurt: mergeti la asociatie si esalonati plata
numai a debitelor provenite din intretinere - fara penalizari - asta daca reusiti, ca s-ar putea ca asociatia sa nu accepte aceasta propunere si chiar are dreptate!
Mai mult, am citit pe forum ca proprietari aflati in situatia dvs. au reusit - desigur prin intelegere cu as. prop. " sa inghete calculul penalizarilor" - cu conditia ca debitorul sa se tina de cuvant. Ce ziceti de aceasta situatie?
Ei, odata ajuns la zi cu platile la intretinere, continuati cu plata intretinerii si in plus cu sume partiale din penalizarile istorice, pana ajungeti la zi cu toate cheltuielile.
Va asigur ca noi am vrea sa procedam asa cu toti debitorii nostri - numai ca nu este intelegere - si nu din cauza asociatiei, ci din cauza dumnealor, debitorii.
Din nou va spunca, asociatiile nu au niciun interes sa va stie "la intuneric" asa cum afirmati mai sus. Poate-mi explicati care ar fi chichirezul asociatiei in acest caz?