avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daune morale pentru viol, consecinte neplata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daune morale pentru viol, consecinte neplata

daca nu platesc daunele morale risc sa fac iinchisoare?
Instanţa poate dispune revocarea suspendării executării pedepsei, dacă până la expirarea termenului de încercare nu va îndepliniti obligaţiile civile stabilite prin hotărârea de condamnare.
Instanta de judecata poate dispune revocarea suspendarii conditionate, daca nu platiti sumele de bani datorate catre persoane vatamata, cu titlu de daune morale si materiala.

Din proprie curiozitate, pot sa va intreb cam ce fel de daune a suferit tipa respectiva pt. pedeapsa care ati primit-o? A fost chiar viol pe bune sau tipa era un pic ametit de la alcool si a doua zi a zis ca nu a vrut.

Cate zile IML a primit?

am primit 15 zile iml

cand a mers la medicu legist nu a avut nimika, a fost ametita unpik dar nu asa de tare incat nu o stiut ce face si inca nu am fortato

mie luna viitoare imi expira suspendarea in 13 si ma poate rejudeca din nou
Ultima modificare: Luni, 16 Februarie 2015
Gabriela Mihai, Avocat
A avut ceva vanatai sau pe ce baza a primit 15 zile IML?

Alte discuții în legătură

Buna ziua - revocarea suspendării executării pedepsei Jugariu Jugariu O pedeapsa de 5 ani cu suspendarea sub supraveghere poate fi revocata? Mentionez .ca decizia este definitiva (vezi toată discuția)
Caz copyright. revocarea pedepsei in cazul neexecutarii obligatiilor civile jandangerosu jandangerosu vroiam sa vad dk ma puteti ajuta cu unsfat sau un raspuns la o intrebare.deci, in concluzie sa va spun: am avut o sala de jocuri si internet,nu am avut ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare - modalitati de plata mario999 mario999 Buna ziua ma numesc Mario am 17 ani si de curand am fost eliberat sub supraveghere mai precis am primit 2 ani cu incercare si 1 an cu executare.Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)