avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daune morale pentru viol, consecinte neplata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daune morale pentru viol, consecinte neplata

daca nu platesc daunele morale risc sa fac iinchisoare?
da instanta de la oradea nu mio scris in sentinta ca trebuie sa platesc daunele morale. numa mio venit de la satu mare o cerere ca trebuie sa platesc suma de .... si sa spun in termen de 15 zile sa contestez si eu nu am contestat si a expirat cele 15 zile ce mi sar putea intampla?
Eu de unde sa stiu dle ce ati primit dvs si ce reprezinta, trebuia sa mergeti cu hartia la un avocat sa va consultati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - revocarea suspendării executării pedepsei Jugariu Jugariu O pedeapsa de 5 ani cu suspendarea sub supraveghere poate fi revocata? Mentionez .ca decizia este definitiva (vezi toată discuția)
Caz copyright. revocarea pedepsei in cazul neexecutarii obligatiilor civile jandangerosu jandangerosu vroiam sa vad dk ma puteti ajuta cu unsfat sau un raspuns la o intrebare.deci, in concluzie sa va spun: am avut o sala de jocuri si internet,nu am avut ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare - modalitati de plata mario999 mario999 Buna ziua ma numesc Mario am 17 ani si de curand am fost eliberat sub supraveghere mai precis am primit 2 ani cu incercare si 1 an cu executare.Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)