dreamnight a scris:
1. Aceste sume apar în Cererea de Chemare în Judecată întocmită de avocat în numele Asociației de Proprietari.
NU cred ca in cerere apare "obligarea la plata sumei de 1572,35 din care 2548,77". E o greseala asa cum au remarcat si ceilati parteneri de dialog si poate sunt inversate sumele.
2. Chiar dacă există un regulament intern cu privire la încasarea acestor sume, atunci este normal ca în acest document să se specifice refuzul de a regulariza acest consum?
Da. Daca regulamentul a fost adoptat si proprietarii accepta, nu contesta, acesta se aplica. Puteati sa contestati acest regulament catre presedinte, comitet, adunarea generala si apoi in instanta, atunci cand ati constatat ca va nedreptateste.
4. De exemplu în perioada Ianuarie 2014 - August 2015 la care face referire acest dosar, am avut doar o singură neprezentare a indexului de apă. Au fost însă alte dăți în care nu am prezentat acel fluturaș și am fost pus să plătesc
Pai ori o data ori de mai multe ori nu ati dus apa, ca nu se mai intelege.
Daca in perioada de care spuneti nu ati dus indexul o singura data, asociatia conform regulamentului de care spuneti trebuia sa va puna la plata cu
sume între 84,00 lei și 168 lei pentru apa caldă și între 55,05 lei și 110,10 lei pentru apa rece,
, asa cum ati aratat.
Ori dumneavoastra sunteti debitor cu 2548,77 lei, ceea ce inseamna ca nu ati platit nici celelalte cheltuieli repartizate, pe mai multe luni, nu numai apa de care ne povestiti. Ori datorita sumei trecuta la apa ati facut o greva fata de asociatie si nu ati mai platit nimic 9 luni!?