avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Înșelăciune, abuz de încredere sau nimic
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Înșelăciune, abuz de încredere sau nimic

Bună, am nevoie de sfatul vostru. Am împrumutat o persoană cu bani și nu pot să-i mai scot de la el. Este exact un an de zile când l-am împrumutat, am avut încredere în el pentru ca îl cunoșteam di copilărie. Ma rugat să-l ajut pentru ca avea probleme cu fosta lui soție sau actuala(zic actuala pe ca s-au impacat). El când ma rugat să-l ajut era pe timp de iarna și nu lucra nu avea bani să-i plătească pensia alimentara pentru copil ș alte datorii pe care le avea. L-am ajutat pe o bază pentru ca trebuia sa plece în străinătate și când se întoarce mi da înapoi. A plecat sa întors dar bani nu mi-a trimis și cum sa întors acasă sa împăcat cu soția lui. Bineînțeles l-am sunat mi-a zis ca așteaptă ceva bani și mi trimite. A trecut ceva zile nu mi-a trimis, am sunat iar și mi-a răspuns soția lui, bineînțeles mi-a vorbit urat și mmi-a zis în fata ca bani de la el nui mai vad. De atunci numai ea îmi răspunde la telefon, el o singura data ma sunat și ma amenințat dacă îl mai sun. Vreau să-mi spuneti pot să-l dau în judecată? Eu bani iam trimis prin transfer rapid, deci prin banca. Am cardul și toate chitanțele cum iam trimis. Va mulțumesc, aștept răspuns de la voi.
Ultima modificare: Duminică, 15 Februarie 2015
ContSters345410, utilizator
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 04:55, 18 Februarie 2015
și dacă ați vorbit deja cu un avocat, la ce mai umblați pe forumuri? dați-l în judecată. plătiți onorariul avocatului. și când o să pierdeți, mai plătiți și cheltuielile de judecată.
dacă acela nu recunoaște (de bună-voie) că a luat banii cu împrumut...
Suntem in prezenta unui litigiu civil.
Poate nu am fost înțeleasă bine, bani nu i-am dat în mână, iam trimis din afara tari, el chiar dacă a rupt formulare pe care le-a semnat când a scos bani de la banca, oricum este înregistrat în calculator cu toate datele lui la banca respectiva de unde a scos bani. Bani i-am trimis pe rand nu toți odată. Trebuie sa recunoască de bună voie.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Februarie 2015
Admin, administrator
dati-l în judecată, că nu va oprește nimeni. datele alea de la bancă valorează exact nimic.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Februarie 2015
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere sau ce? nelugigi nelugigi Buna seara. Am si eu o mica problema. Problema mea este legata de un prieten bun. Culmea culmilor e si avocat pe deasupra... :(( Zilele trecute m-a sunat, ... (vezi toată discuția)
Am dat cardul si pinul Robu Alexandru Robu Alexandru Buna ziua ma puteti ajuta si pe mine cu o intrebare am imprumutat azi pe o persoana cu bani dar iam dat cardul si pinul sa scoata din contul meu.Persoana ... (vezi toată discuția)
Bani - imprumutat persoana fizica BroascaM BroascaM am imprumutat 10mil la o persoana cica de incredere acum cateva luni si ma tot rog de acea pers sa mi`i inapoieze si ma tot amana ca face imprumut in banca, ca ... (vezi toată discuția)