avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Conventie cu cabinet medical individual medic de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Conventie cu cabinet medical individual medic de familie

Sunt presedintele unei asoc de proprietari si doresc sa incheiem o conventie cu cabinetul medical individual (medic de familie) de la parter, cf. prevederilor art. 37 din HG 1588/2007, dar proprietarul cabinetului (sotul doctoritei) se opune vehement acestei idei, intrucat sustine dansul ca "furnizeaza servicii de sanatate gratuite", adica nu ia bani de la oameni, dupa exprimarea dansului - desi se stie ca are contract cu CASMB - iar utilitatile le plateste cf legii ca persoana particulara, apartamentul respectiv fiind proprietate personala. In art respectiv se precizeaza ca aceasta conventie se negociaza si se incheie cu comitetul executiv, dar greseala care s-a facut #-o este ca subiectul s-a supus dezbaterii in AG reconvocata la care au participat 10 proprietari (din 88), dintre care cei mai multi erau pacientii medicului si s-au jenat sa voteze impotriva lui, desi le-am explicat ca acesti bani ar fi bineveniti intrucat vor intra in fondul de reparatii, care este foarte mic raportat la necesitatile blocului.
Cum sa iesim din acest impas? Cum sa reparam greseala? :((

Ultima modificare: Duminică, 15 Februarie 2015
coryzalia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 09:47, 7 Octombrie 2015
Primaria incaseaza taxa de publicitate indiferent unde se afiseaza banerul, firma, reclama: pe un stalp, pe peretele unui bloc, pe acoperisul unui imobil, pe o sarma legata intre doi stalpi, pe un panou la marginea soselei s.a.m.d.
Dar cel ce afiseaza trebuie sa aiba acordul proprietarului spatiului, terenului, al stalpului respectiv, si de regula se face un contract de inchiriere pentru acest spatiu, loc, stalp...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare fond de reparații Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu La parterul blocului este în chirie o firma tip CAZINOU, care urmează sa primească avizul de funcționare . Pentru aceasta, firma solicita avizul ... (vezi toată discuția)
conventie cu as.de proprietari (diferenta dintre cabinet individual si societate comerciala) ContSters122901 ContSters122901 Pietena mea, medic stomatolog, profeseaza in cadrul ``Cabinetului individual Dr....`` avand in proprietate un spatiu la parterul unui bloc de locuinte. ... (vezi toată discuția)
Conventia incheiata intre asociatia de proprietari si proprietarii spatiilor cu alta destinatie decat cea de locuit unicorn_tl unicorn_tl Bună ziua, Dețin un apartament la parterul unui bloc de locuințe, care a fost transformat legal (prin obținerea acordului proprietarilor şi al ... (vezi toată discuția)