avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Executare silita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Executare silita

Executarea silita in cazul unui copil pentru ca nu vrea sa mearga in programul de vizita cu tatal este valabila si in cazul in care am facut sesizare la CEDO pentru sentinta data.
Cum este posibil sa fie hartuit un copil daca acesta nu doreste sa mearga in programul de vizita.
Este a treia somatie care o primesc de la executor cu toate ca la consilierea de la protectia copilului copilul a spus foarte clar ca nu vrea sa petreaca timp cu tatal.
Ce ar trebui sa fac avand in vedere ca sambata 21.02.2015 trebuie sa ma prezint la executor.
Un alt aspect este faptul ca executorul ma cheama la biroul dumnealui pentru punerea in executare a sentintei , ar trebui sa merg avand in vedre ca instanta a hotarat ca punct de intalnire adresa locuintei mele ?
Multumesc.:((

Cel mai recent răspuns: Alexiaradu , utilizator 08:37, 20 Februarie 2015
Nu sunt din Bucuresti , dar cred ca legile sunt pentru toata lumea la fel sau cine da mai multi bani are castig de cauza .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ncpc cu privire la autoritatea parinteasca manuela10 manuela10 Buna seara. Va rog sa ma informati daca NCPC contine modificari in ceea ce priveste minorul in urma divortului.As dori sa stiu daca se prevede executarea ... (vezi toată discuția)
Obligativitate program vizita pentru tata elisza elisza Buna ziua , situatia este urmatoarea : in hotararea judecatoreasca s-a stabilit custodia comuna si programul de vizita al tatalui doua weekend-uri pe luna . ... (vezi toată discuția)
Minorul este sau nu titular de dreptul la contestatia la executare silita indreptata impotriva sa? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI In conditiile unei executari silite apreciez ca minorul poate depune contestatie la executare impotriva parintelui creditor daca copilul refuza un drept de ... (vezi toată discuția)