avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anulare rovinieta in urma RIL ICCJ
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anulare rovinieta in urma RIL ICCJ

Buna ziua,

Acum ceva timp am fost amendat pt lipsa rovinieta.
Recent am primit de la executorul judecatoresc, impreuna cu incheierea de executare silita hotarata de catre instanta in care admite executarea asupra subsemnatului

In urma hotararii ICCJ, aceea ca procesul-verbal de constatare nu semnat de mana de catre agent, pv este nul.
Daca deja am incheierea de executare silita, mai pot cere anularea pv pt nulitate, in cazul in care acesta nu este semnat. Sau este cam tarziu?
Va multumesc,
eu am inteles ca o cotesti ...
la spetza orice hartie presupusa de lege a fi titlu executoriu ...nu-i titlu atata vreme cat nimeni mu si-l insuseste prin semnatura...

aiureli sunt multe si de la petenti si de la avocati...si de la judecatori


Dacă or fi aiureli sau nu... asta decide doar o instanță de judecată.

Iar instanța va decide (conform practicii de până acum - inclusiv la ICCJ) în sensul în care mi-am exprimat opinia anterioară.

Restul sunt povești... ;)
Andres1111 a scris:
Taxa de 20 ron este valabila si in acest caz?

Da, acesta este cuantumul taxei judiciare de timbru.
Va multumesc dna consilier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de constatare si sanctionare a contraventiei necomunicat contravenientului pe baza caruia primaria a emis un titlu executoriu raduiulian92 raduiulian92 Primaria, respectiv Serviciul Public de Impozite si Taxe, poate emite Somatie de plata si, atasat de aceasta, un titlu executoriu pe baza unui proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Titlu executor nul vasral vasral Se poate ridica pe calea contestatiei la executare, exceptia nulitatii absolute a titlului executor? Precizez ca ICCJ prin decizia nr.6/2015 a stabilit ca ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala depusa in termen pe rolul instantei si nesolutionata vasral vasral La data de 12.01.2012 am depus plangere contraventionala in termenul de 15 zile, la Judecatorie, expediata prin posta cu confirmare de primire (posed ... (vezi toată discuția)