avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu Administratia din bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu Administratia din bloc

Buna ziua,

Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc din Bucuresti,am o problema legata de apa care se infiltreaza la fiecare ploaie si zapada,am vorbit cu doamna administratora si nu vrea sa repare terasa ,asta anul trecut prin vara.A zis o sa sunela firma care a reperat terasa in urma cu doi ani,am vorbit de cateva ori si degeaba vorbesc.Cum o pot convinge sa repare terasa?daca imi va ploua mie in apartament se vor strica si apartamentul de sub mine si tot asa.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: moschino1 , utilizator 23:28, 23 Februarie 2015
Aveti dreptate,in scris este cel mai bine,sper sa rezolve cat mai repede posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa reparata de locatarii ultimului etaj alexberi alexberi Este normal ca doar locatarii ultimului etaj sa plateasca repararea terasei? M-am mutat la ultimul etaj al unui bloc cu asociatie de locatari. ... (vezi toată discuția)
Reparatie terasa dana9101 dana9101 Buna ziua,avem o problema de curand am cumparat un apartament care este la etaju 4 hidroizolatie din cate am inteles nu a mai fost facuta de 10ani in baie si ... (vezi toată discuția)
Cum dau in judecata asociația de proprietari? Gabriela ograzeanu Gabriela ograzeanu Am cumparat un apartament la ultimul etaj in rate anul trecut.din ianuarie a inceput sa imi apara igrasie pe un perete la baie. De două luni s-a extins la ... (vezi toată discuția)