avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit nevoi personale

Eu si sotul suntem asociati si angajati cu carte de munca in propria noastra societate .
Avem nevoie de un credit si se cere adeverinta de salariu semnata de 2 persoane .
Problema este ca angajator si angajat suntem tot aceleasi persoane .
In urma cu cateva luni cand am vrut un card de credit am intampinat probleme din cauza acestui aspect .
Cum sa procedam ?
Cel mai recent răspuns: Iael , utilizator 18:36, 25 Iunie 2009
Imi pare rau dar nu sunt de acord cu dvs , cred ca sunteti gresit informat sau ati inteles gresit.
La PFA-uri se cer si acte pe langa cele care sa ateste PFA-ul decizia de impunere definitiva pe anul precedent- VIZATA de Finante, Decizia de impunere estimativa pe anul curent si trebuie sa aiba cel putin un an activitate. Acestea sunt actele minime in fct de situatie si banca se mai cer eventual alte acte.
Cat priveste strict activitatea dvs. credeti-ma pe cuvant- lucrez in domeniu- sunt institutii de finantare care acorde credit in situatia data daca sunteti angajat cu acte in regula si firma este ok. Am foarte multi clienti in situatii similare.
Cautati chiar si pe net informatii doar sa fitii atenti la costurile reale- multe comisioane se afla ulterior si la posibilitatea si conditiile rambursarii anticipate.
Bafta!
Am observat ca cele mai multe banci aveau un comision de rambursare anticipata cuprins intre 2%-3,5%.
Chiar m-a interesat acest aspect ca intentionam sa restituim creditul in avans .
Firma functioneaza din anul 1994 , nu e o societate nou infiintata .Noi nu mai avem alte credite nici macar carduri de credit .Salariile nu sunt mari 900 ron brut , 670 net fiecare dintre noi .

Exista o prevedere in cererile de credit "sunt de acord cu prelucrarea datelor personale " cu care nu sunt de acord in cazul in care banca nu mi-ar acorda creditul .Sunt de acord cu consultarea biroului de credit si eventual prelucrarea datelor personale doar daca mi s-ar acorda un credit . Se poate interveni asupra acesteia ?
Avand nevoie de un credit esti pus in situatia de a fi de acord cu prelucrarea datelor in timp ce" banca isi rezerva dreptul de a refuza acordarea creditului fara a da explicatii ".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal cataforest cataforest Buna ziua azi am primit acasa o citatie de la procuror pe numele meu intr-un dosar din anul 2006 in calitate de faptuitor.In acest dosar este vb despre un fals ... (vezi toată discuția)
Acte solicitate de banca pentru credit persoana fizica cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, Unul dintre salaritii firmei la care lucrez, vrea sa faca un credit la UNI CREDIT TIRIAC BANK. A venit cu formularul tipizat de la banca, pe care ... (vezi toată discuția)
Pot sa dau angajatorul in judecata? BogdanH BogdanH Buna seara, Vreau sa va supun atentiei problema mea: Acum o luna de zile am mers la banca pentru a vedea conditiile prin care pot obtine un credit ... (vezi toată discuția)