avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata intretinerii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata intretinerii

Buna seara,eu si sotul meu locuim cu o matusa care ne lasa apartamentul prin testament dupa deces,problema mea este ca eu platesc intretinerea si vreau ca si pe chitanta sa fie trecut numele meu, lucru ce mi-a fost refuzat la casierie pe motiv ca nu eu sunt proprietara,suntem trecuti in cartea de imobil si contribuim financiar la toate cele necesare blocului.Am cerut acest lucru ca sa fiu sigura ca dupa decesul matusii sa nu intampinam probleme, dar acum nu stiu daca e legal sau nu? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:55, 2 Iulie 2009
BLUE1963 a scris:

Ce nume apare in lista de plata la apartamentul respectiv ? Pai cum sa tai chitanta pe alt nume ? Vi se pare logic ?

Nu am inteles exact ce vreti sa spuneti. Problema era ca nu se taie chitanta de loc. Pe chitanta apare numele celui care plateste (de la care se incaseaza banii) si apartamentul pentru care plateste (chiar daca nu este proprietarul). Asa este logic.
@edx, asa este corect si asa trebuie sa se procedeze. Chestia cu carnetelul, chiar m-a distrat. Se poate domnilor in capitala culturala a RO, in anul de gratie 2009? Ajutati-ii sa ajunga cu picioarele pe pamant pe cei de la asociatia de proprietari!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mod de lucru presedinte Zenoval Zenoval As dori un raspuns ferm la un anumit mod de a-si indeplini atributiile, ale unui presedinte de asociatie de proprietari.Atribuie contracte unor firme de ... (vezi toată discuția)
Plata intretinerii la furnizor nathaly nathaly Sunt un locatar de pe aceeasi scara cu unul din utilizatorii de pe forum.Intrebarea mea este : mai multi locatari de pe aceeasi scara,putem plati facturile de ... (vezi toată discuția)
Reclamatie impotriva presedintelui asociatiei de locatari Ana Corlan Ana Corlan Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cum as putea sa reclam nereguli la plata intretinerii. Situatia este urmatoarea: in blocul nostru nu mai exista ... (vezi toată discuția)