avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Document de plata girat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Document de plata girat

Exemplu: Firma A da firmei B un document de plata (CEC sau BO) scadent pe data de 30.10.2009. Firma B pe 15.10.2009 gireaza catre firma C documentul de plata. In contabilitate cand se face modificarea soldurilor firmei B? La data girarii sau la data scadentei documentului? Si doar pe baza acelui proces verbal de predare primire a documentelor?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iunie 2009
Alex28, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 19:19, 21 Iunie 2009
Este bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la incasare ionut_conta ionut_conta Am urmatoarea nelamurire: Societatea mea - [b]TVA la incasare[/b] 1.Furnizor TVA la incasare - TVA se deduce la data plati 2.Furnizor NU aplica TVA la ... (vezi toată discuția)
Bo vidiva vidiva primesc un bilet la ordin pe care il girez catre o alta societate . eu cu ce raman, ca document justificativ si ce inregistrari ar trebui sa fac ? multumesc ... (vezi toată discuția)
B.o / cec emis de alta firma ENGFULL ENGFULL avem un contract de consignatie una din dispozitii este consignatarul( firma 1) trebuie sa dea o garantie - un BO /cec la incheierea contractului prb este ... (vezi toată discuția)