florin_bv223 a scris:
Daca ati facut copii dupa foaia A a carti funciare, iar in carte este trecut,, casa de lemn, gradina,, atunci inseamna ca la eliberarea extraselor din 1974 si 2002 s-a produs greseala
( nu s-a facut transcrierea din CF).
In 2010, cand s-a facut conversia in CF electronic, transcrierea pozitiei s-a facut corect dupa CF-ul de hartie.
Asadar cred ca descrierea initiala si cea actuala de ,, casa de lemn,, sunt corecte.
Deci pentru mai multe detalii puteti apela la BCPI , iar pentru a radia din CF ,, casa de lemn,, este necesar un act administrativ ( adeverinta eliberata de primarie - radiere casa de lemn si inscriere casa)
Va rog sa-mi detaliati ce anume sa cer concret in cererea adresata catre Primarie si carui serviciu sa ma adresez? Am intrebat la Patrimoniu si m-au directionat catre Urbanism. Am intrebat la Urbanism si m-au directionat catre Arhiva Primariei. Nu am rezolvat nimic si ma tem ca poate nu am expus eu problema cum trebuie sau nu m-am adresat serviciului care trebuie. Am intrebat si pe notarul unde s-a facut succesiunea, pentru ca rezulta ca singurul extras CF pe hartie, in care apare descrierea "casa de lemn" este cel obtinut pentru succesiune in 2000. M-a programat abia luni... In toate celelalte extrase CF pe hartie (1974, 2001 si 2002) nu apare aceasta descriere, dar reapare in extrasul CF electronic din 2010. Nu inteleg de ce? In 2000, 2001 si 2002 era acelasi conducator CF la Judecatorie...adica acelasi functionar greseste doua extrase din trei! Multumesc.