Socrii mei s-au mutat pe o strada noua acum 10 ani si normal si-au facut buletin pe strada respectiva, dar chiar atunci se schimbase numele strazii. Cand s-a facut contractul de cumparare strada avea numele "Amurg", dar cand s-au dus sa isi faca buletin numele strazii deja era schimbat in "Mihai Veliciu" si atunci buletinul s-a facut cu numele nou al strazii.
Ciudat este ca acum dupa 10 ani cand a expirat buletinul s-a dus sa si-l reinnoiasca cu urmatoarele acte : contractul de casa, buletinul vechi si o cerere completata dar SURPRIZA : noul buletin a iesit cu numele vechi al strazii, nume care este trecut in contractul de vanzare si nu numele actual care era trecut si in buletinul vechi.
Raspunsul pe care a primit-o a fost ca trebuie sa refaca contractul de cumparare cu numele nou al strazii. Am deci cateva nelamuriri :
1. Cum se poate ca acum 10 ani sa faca buletinul cu numele nou al strazii ?
2. Este posibila schimbarea contractului daca proprietarii vechi nu pot fi gasiti ?
3. Este normala o situatie de genul ?
Ma mir.:( Eu stiam ca la Cluj, la serv. de evidenta lucreaza niste oameni deosebit de capabili. Solicitati o audienta la directorul din cadrul DJPCEP Cluj.