avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare buletin, domiciliul pe o strada cu numele ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare buletin, domiciliul pe o strada cu numele schimbat prin HCL

Buna ziua

Socrii mei s-au mutat pe o strada noua acum 10 ani si normal si-au facut buletin pe strada respectiva, dar chiar atunci se schimbase numele strazii. Cand s-a facut contractul de cumparare strada avea numele "Amurg", dar cand s-au dus sa isi faca buletin numele strazii deja era schimbat in "Mihai Veliciu" si atunci buletinul s-a facut cu numele nou al strazii.

Ciudat este ca acum dupa 10 ani cand a expirat buletinul s-a dus sa si-l reinnoiasca cu urmatoarele acte : contractul de casa, buletinul vechi si o cerere completata dar SURPRIZA : noul buletin a iesit cu numele vechi al strazii, nume care este trecut in contractul de vanzare si nu numele actual care era trecut si in buletinul vechi.

Raspunsul pe care a primit-o a fost ca trebuie sa refaca contractul de cumparare cu numele nou al strazii. Am deci cateva nelamuriri :
1. Cum se poate ca acum 10 ani sa faca buletinul cu numele nou al strazii ?
2. Este posibila schimbarea contractului daca proprietarii vechi nu pot fi gasiti ?
3. Este normala o situatie de genul ?

Multumesc

În ce localitate se întâmplă această situaţie demnă de un roman poliţist?! În Cluj-Napoca?
Ultima modificare: Luni, 9 Martie 2015
Ionica Porumbel, Consultant in arhivarea documentelor
Da, in Cluj-Napoca!
Ma mir.:( Eu stiam ca la Cluj, la serv. de evidenta lucreaza niste oameni deosebit de capabili. Solicitati o audienta la directorul din cadrul DJPCEP Cluj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare adresa ci nou lcnfrnz lcnfrnz Buna ziua, pentru ca mi-a expirat CI-ul, am depus toate actele necesare la sectia de care apartin iar CI-ul nou eliberat are adresa (din CI-ul vechi, ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire strada iulia12001 iulia12001 Buna seara! As dori sa ma lamuriti si pe mine intr-o situatie. Am accesat creditul Prima Casa si urmeaza chiar luni dosarul sa ajunga la fond. Ideea este ... (vezi toată discuția)
Vânzare locuință, strada unde este amplasată locuința și-a ... logicus logicus Vânzare locuință, strada unde este amplasată locuința și-a schimbat denumirea de-a lungul vremii, notarul cere o hârtie de la primărie (nu se știe de ... (vezi toată discuția)