avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pensie handicap cu insotitor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pensie handicap cu insotitor

buna seara.tatal meu beneficiaza de pensie handicap cu insotitor.intrebarea mea este daca poate sa beneficieze de indemnizatia de insotitor o persoana care nu are acelasi domiciliu ca tatal meu .

Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 14:46, 8 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc pt raspuns ,nu stiam ca se poate primi indemnizatie de insotitor pe numele persoanei cu handicap.pt aceasta tot la primarie se fac actele?
~ Conținut șters la cerere ~
LA PRIMARIE va duceti si spuneti ca optati pt indemnizatia de insotitor (de fapt persoana cu handicap opteaza, sau reprezentantul legal al acesteia)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap pusa sub interdictie Lynuxxx Lynuxxx Tatal meu a murit iar mama mea sufera de Alzheimer, are certificat de handicap cu insotitor (beneficiaza de prestatie sociala de la DGASPC Bacau si de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de insotitor - ceva mai complicat Vranceanud Vranceanud Buna ziua, as dori sa va expun o situatie: - bunica mea ar avea dreptul la insemnizatie de insotitor, din cauza multiplelor probleme de sanatate. problema ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de insotitor Avram_Stefan Avram_Stefan Buna ziua! Am si eu o nelamurire in privinta acordarii indemnizatiei de insotitor in alt judet decat cel in care figurez.Problema sta cam asa. Sunt persoana ... (vezi toată discuția)