Buna ziua,
Am si eu nevoie de un sfat in legatura cu problema mea. In data de 01.12.2006 am semnat un contract individual de munca cu firma la care lucrez si in prezent si astazi, m-am dus la ITM sa ma intersesz de situatia mea, avand unele banuieli ca nu mi se platesc taxele la stat, cand, am aflat altceva: contractul meu de munca incetase in data de 01.05.2008 si cartea de munca fusese ridicata undeva prin luna ianuarie 2009. Mentionez inca o data ca eu si in ziua de azi lucrez la aceeasi firma, nu am semnat nici o lichidare, in concluzie habar nu aveam ce s-a intamplat. Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac mai departe. Multumesc
In cazul in care faceti reclamatie la ITM, proba cu martori nu are nici o valoare. Daca detineti inscrisuri, aveti grija sa anexati reclamatiei pe care o faceti la ITM doar copiile xerox, iar originalele sa ramana la societate. In caz contrar puteti fi acuzata ca le-ati sustras, ceea ce este infractiune din cate stiu. Pe baza copiilor xerox inspectorii ITM vor putea sa solicite firmei actele originale si sa dispuna masuri.
Proba cu martori este acceptata doar in instanta.