avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Petitie(Reclamatie) CSA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Petitie(Reclamatie) CSA

Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.Acum 4 saptamani am facut o reclamatie la CSA .Cei de acolo cred ca au fost in control la societatea reclamata pentru ca astazi m-am trezit pe cap cu reprezentantul societatii respective care mi-a facut un scandal monstru primind tot felul de amenintari si amenintandu-ma ca ma da in judecata.Este legal in cazul asta ca cei de la CSA care au fost in control sa dea nume si sa arate sesizarea???
Din ccea ce descrieti sumar dvs. nu intuiesc nici un temei legal pentru a va actiona in judecata. De altfel ma indoiesc de acest lucru.

Totusi nu multa lume isi asuma responsabilitatea transmiterii un ei sesizari la CSA. Este laudabil acest lucru.

Tare as fi curios in ce oras s-a petrecut fapta si la care anume societate ???

Ce sa mai anunt CSA-ul.Traim intr-o tara de 2 lei si singura noastra sansa este ori sa murim ori sa emigram.Astazi am primit raspunsul CSA-ului la sesizarea mea si am ramas total surprins.Totul este perfect din punctul lor de vedere in conditiile in care le-am trimis dovezi clare de incalcare a legii.Asa ceva nu se poate.Puteau sa dea orice raspuns dar nu ca totul este in regula. Deja imi este scarba de domeniul acesta al asigurarilor si de oamenii care conduc CSA-ul si care sunt intr-o mare cardasie cu societatile de asigurari.Pacat de tara asta....................
cei de la asigurari sau infuriat, avand impresia ca vei fi un prost ca toti ceilalti si nu vei comenta, si vei inghiti gogoneaua lor.Cand a vazut ca ai facut sesizare catre CSA iti dai seama ca i-a apucat capu. Cat despre raspuns de la CSA si eu am fost surprins, in urma unei sesizari facute de raspunsul primit, de parca era dat de catre societatea de asigurare si nu de catre un organ de control.
Dat voidetalia intr-un topic deschis pe tema asta.
succesuri in continuare
Si ca sa vedeti cat de ok este acest CSA in raspunsul pe care l-am primit se facea referire la o societate comerciala care este agent de asigurare persoana juridica dar surpriza : SOCIETATEA RESPECTIVA NU EXISTA CREDETI-MA OAMENI BUNI - NU EXISTA nici in baza lor de date nici la Registrul comertului. Nu imi vine a crede..........Nu este posibil asa ceva.
CSA ar trebui desfiintat, papa bani degeaba si nu ii vad rolul atat timp cat nu-si fac treaba si protejeaza asiguratorii ca doar tot ei ii platesc, Eu printre altii am primit respingere si de la CSA

Alte discuții în legătură

Reclamatie csa ALEXANDRA` ALEXANDRA` Buna ziua, Ma poate ajuta cineva sa compun o reclamatie la CSA? acum o luna de zile am fost implicata intr-un accident rutier in care am fost partea ... (vezi toată discuția)
Dosar daune MARYUSS2007 MARYUSS2007 Buna ziua! In urma cu trei luni am fost implicat intr-un accident auto. Dupa producerea accidetului persoana vinovata mi-a dat asigurarea am deschis dosar la ... (vezi toată discuția)
Asiguratorul nu a platit la service-ul unde mi-am reparat masina si am fost dat in judecata Grigorescu Nelutu Grigorescu Nelutu Buna ziua, am si eu o problema si anume: in aug 2010 am fost lovit din spate in timp ce stationam la semafor; am facut constatarea amiabila cu cel care m-a ... (vezi toată discuția)