Deci, pe scurt, fie veti fi obligat sa achitati 20.000 de euro, fie sa vindeti imobilul. Sau poate va lasa in pace.
Doamna avocet ma bagati de tot in ceata. Cui sa achit 20000 de euro ? Conform antecontractului aveam un termen in care scria ca pana pe 16 sa ne prezentam amundoi in vederea semnarii....pana cel tarziu pe 16 feb. Eu am fost dar nu am nimic la mana ca dna notar m-a indrumat sa iau legatura cu cumparatorul, iar dansul nu cred ca a fost pentru ca pe 26 feb cand a fost termenul notificarii prin executor facut de mine si dansul nu s-a prezentat, nu cred ca-mi da notara incheierea care spune ca vanzarea nu s-a incheiat din cauza lipsei cumparatorului.
Chiar nu mai inteleg nimic. Cred ca ati vrut sa spuneti sa achit 2000 de euro, dublul avansului, dar asta in cazul in care dansul avea o dovada inregistrata ca pe 16 a fost si eu nu . Ca doar nu il poate crede cineva pe dansul pe cuvant si pe mine nu. Si atunci eu de ce mai faceam notificare prin executor pentru data de 26 si dansul nu s-a prezentat daca eu eram de rea credinta ?
Sau I-mi mai dadea mie notara incheierea ca am fost present si el nu ? Nu ma avertiza ca el a fost pe 16 si eu am lipsit ?