avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie cu preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie cu preaviz

AM SI EU O MARE NELAMURIRE,, VREAU SI EU SA INTREB ,,CUM ESTE POSIBIL SA SA MI SE IMPUNA SA IMI IAU CONCEDIU DE ODIHNA IN TIMPUL PREAVIZULUI SI DC SUNT EU OBLIGAT SA STAU CITEVA ZILE IN PLUS PESTE PREAVIZZZ ESTE POSIBIL? VA ROG INVATATIMA SI PE MINE CUM TREBUE SA PROCEDEZ LEGAL

VA MULTUMESC
dle paici vasile, ati spus asa:

LA DATA DE 15.06.2009 MI-AM DAT DEMISIA CU PREAVIZ DE 15 ZILE.


Va efectuati concediul de odihna pe care l-ati cerut, indifernet cand este acest concediu, in preaviz sau nu.
Nu are legatura cu preavizul, asta trebuie sa intelegeti.

Conform datei la care ati depus demisia, contractul dvs inceteaza la data de 30.06.2009.

Asa cum vi s-a zis mai sus de @adelaida_07, daca lucrati dupa aceasta data va fi munca la negru.
paici vasile viorel a scris:

am inceput serviciul in data de 3.02 .2009 sa inteleg ca dupa perioada de concediu care incepe pe data de 18 imi voi relua zilele de preaviz continuare , fiindca zilele acestea eu am fost la servici pana pe data de 8.07.2009 cand imi inceteaza contractul de munca respectiv preavizul , a spus ca cele 4 zile lucrate saptamana aceasta mi se va calcula din preaviz.

Incercati sa fiti atent la redactare, azi suntem doar in 18.06.2009, adica data la care dvs. trebuia sa intrati in concediu de odihna..................... nu suntem in luna iulie ( 8.07.2009) daca nu redactati corect nu mai intelegem nimic.
Am spus clar ca veti efectua concediul de odihna care nu intrerupe preavizul, deci nu mai este necesar sa efectuati nici o zi peste data de incetare a preavizului asa cum este ea calculata ignorand faptul ca veti sta acasa in co.
nu inteleg faptul daca trebuie sa stau acasa sau sa ma duc la munca maine , pana pe data de 30.06.2009
daca de azi 18.06 aveti concediu de odihna aprobat, atunci stati in concediu :) cate zile de concediu ati cerut, dar nu mai mult de data de 30.06.2009.

mi sa spus ca am dreptul 7 zile , apoi imi continui perioada de preaviz asa calculeaza dansa

Alte discuții în legătură

Preaviz si c.o. Viovas Viovas Buna ziua. Am o cerere de concediu de 10 zile de concediu aprobata, pentru perioada 06.10 - 24.10. dar azi, daca imi depun demisia cu preaviz si angajatorul ... (vezi toată discuția)
Inventarul este obligatoriu la demisionare? razvanf razvanf Am lucrat 2 luni la o societate ca gestionar la un magazin cu o gestiune de peste un miliard. Zilele trecute mi-am depus demisia si am primit ca raspuns ... (vezi toată discuția)
Lichidare la zi Tamara1987 Tamara1987 Buna ziua, Am o nelamurire si de aceea m-as bucura mult daca m-ar putea ajuta cineva in acest sens. Situatia e urmatoarea: in data de 09.05.2013, mi-am dat ... (vezi toată discuția)