avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie cu preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie cu preaviz

AM SI EU O MARE NELAMURIRE,, VREAU SI EU SA INTREB ,,CUM ESTE POSIBIL SA SA MI SE IMPUNA SA IMI IAU CONCEDIU DE ODIHNA IN TIMPUL PREAVIZULUI SI DC SUNT EU OBLIGAT SA STAU CITEVA ZILE IN PLUS PESTE PREAVIZZZ ESTE POSIBIL? VA ROG INVATATIMA SI PE MINE CUM TREBUE SA PROCEDEZ LEGAL

VA MULTUMESC
Nu am inteles exact care este intrebarea dvs.

Daca ati semnat o demisie nu mai aveti ce sa faceti, indiferent de povestea cu inventarul.
Contractul dvs se va incheia cu data la caer expira preavizul.
Va faceti lichidarea, va luati apoi cartea de munca si ... mult succes in gasirea altui job.
deci intrebarea era daca inventarul care l-am facut si a iesit bine si nu a vrut sa il mai verifice sa il mai semnam sa se uite peste el ca e bun ce se poate intampla.si in demisie daca nu ne lasa sa stam in preaviz si in contractul acela scrie ca daca nu stam in preaviz trebuie sa le mai dam inca 1000 de ron si el nu ne lasa.. si.o sa zica ca nu am vrut sa stam ce se intampla.l-am intrebat cum ne desface contractul acela a zis ca o sa avem de asteptat si o sa ne arate el cum il desface.
si demisia nu e una inregistrata... e o simpla demisie.
@geoalexya Va rog sa editati mesajele pentru completare, mesajele consecutive sunt contrare regulamentului.multumesc pentru intelegere
Ultima modificare: Joi, 18 Iunie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz si c.o. Viovas Viovas Buna ziua. Am o cerere de concediu de 10 zile de concediu aprobata, pentru perioada 06.10 - 24.10. dar azi, daca imi depun demisia cu preaviz si angajatorul ... (vezi toată discuția)
Inventarul este obligatoriu la demisionare? razvanf razvanf Am lucrat 2 luni la o societate ca gestionar la un magazin cu o gestiune de peste un miliard. Zilele trecute mi-am depus demisia si am primit ca raspuns ... (vezi toată discuția)
Lichidare la zi Tamara1987 Tamara1987 Buna ziua, Am o nelamurire si de aceea m-as bucura mult daca m-ar putea ajuta cineva in acest sens. Situatia e urmatoarea: in data de 09.05.2013, mi-am dat ... (vezi toată discuția)