avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... urgent instrainare bunuri comune in timpul divortului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

urgent instrainare bunuri comune in timpul divortului

Va rog sa ma ajutati urgent, sotul a introdus actiune de divort ramanad cu toate bunurile masini, casa, etc, pe mine si pe copil ma dat afara din casa, sunt casatorita de 11 ani, am inteles ca el ar putea vinde masinile eu ce pot face , care este solutia mai ales ca nu dispun de resurse financiare si stau in chirie. spunea cineva partaj cu asigurare de bunuri dar costa 2.000 lei asa mi s-a spus. Multumesc din suflet pt. ajutor
Solicitati instituirea unui sechestru judiciar, pe cale incidentala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintegrare in spatiu anabanana anabanana Am divortat de sotul meu in Noiembrie 2010, eu fiind gonita cu fiica mea de acasa de catre sot din Aprilie 2010. Am introdus actiunea de reintegrare in spatiu ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie monica_1971_mihaela monica_1971_mihaela as dori sa stiu ce pot face in cazul in care sunt in divort cu sotul meu iar acesta in prezent locuieste cu amanta lui in casa pe care am cumparat-o impreuna ... (vezi toată discuția)
Evacuare? Imparatul Imparatul La o casa, ramasa mostenire la 3 frati, unul dintre ei este extrem de violent. Ii alunga pe ceilalti, ii loveste nu-i lasa sa stea in casa, distruge, face ... (vezi toată discuția)