avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire nedorita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire nedorita

Buna ziua,

Prezentare caz pe scurt:
3 frati au mostenit un teren intr-o frumoasa statiune montana (HR), insa acesta se afla intr-o zona relativ accidentata pe care cu greu se poate construi ceva. Platesc de ani de zile impozite, sosesc somatii de plata anual, ba chiar penalizari de intarziere a platii, si ar dori sa scape de aceasta povara, persoanele fiind foarte in varsta si avand domiciliul la mare distanta.

Intrebare:
Care este cea mai simpla forma (in afara vanzarii) de a scapa de acest teren "nedorit" de catre mostenitori?
* Proprietarii ar accepta chiar solutia donarii sau abandonarii acestuia fara nicio pretentie.
Ultima modificare: Luni, 16 Martie 2015
s0rYn, utilizator
Vorbeați de sarcinile Proprietății...dar se pare ca e we si Uitati ce ati scris mai sus....

Renuntare la drept am amintit o prima pe prima pagina....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la cota parte din proprietate miroslavpodavka miroslavpodavka Am si eu o mare nelamurire . Pe scurt suntem doi propritari ai unui imobil dobandit prin mostenire in cote parti , eu 3/4 iar celalalt proprietar 1/4 . ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil Marcos1976 Marcos1976 Buna ziua, Vanzatorul A, vinde cumparatorului B apartamentul Z. La intocmirea contractului de vanzare-cumparare, partile X si Y, in calitate de parinti ai ... (vezi toată discuția)
Intabulare ska8er ska8er Buna ziua, Sunt persoana fizica si doresc sa vand un teren neintabulat. Terenul se poate intabula direct pe cumparator? Cum as putea sa fac? (vezi toată discuția)