avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general NOTIFICARE ADAOS COMERCIAL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

NOTIFICARE ADAOS COMERCIAL

BUNA ZIUA,

Ref. la notificarea privind adaosul comercial si comisionul, firmele care executa lucrari de constructii trebuie sa depuna aceasta notificare ( CAEN 4120)?
In cazul in care nu percepeti comision in momentul in care prestati servicii , atunci nu aveti obligatia depunerii notificarii adaosului comercial...
Am inteles ca nu se impun niste limite , trebuie doar declarat .
pentru a intelege ma bine , cititi legea 12/1990 republicata....trebuia declarat pana la 05.06.2009.
Eu stiu ca nu este termen pentru depunerea acestei declaratii, se depune la deschiderea unui punct de lucru sau inceperea unei activitati care presupune utilizarea unui adaos. Cu republicarea acestei legi s-a inceput depunerea declaratiilor, oricum chiar depuse acum suntem pasibili de amenda din partea garzii.f pentru nedepunere la termen.
e o aberatie, nu o luati in seama acea prevedere

Alte discuții în legătură

Urgent-declarare adaos comercial vlad.aurelia vlad.aurelia Buna ziua, Iata vin cu o noua problema .Unde si cand trebuie declarat adaosul comercial practicat de o societate comerciala? Care este baza legala ?Va rog ... (vezi toată discuția)
declarare adaos comercial la finantecf.legea12/90 republicara lupascumihaela lupascumihaela buna ziua, modificare noua la lg12? poate ma lamureste cineva la aceasta problema: este obligat ad.torul sa depuna la finante o notificare cu privire ... (vezi toată discuția)
Declaratia adaos comercial legea12/1990 republicata Primainvest Consulting Ltd. Primainvest Consulting Ltd. Buna ziua, Am citit recent pe internet ca firmele sunt obligate sa depuna la finante o Declaratie privind Adaosul Comercial Maxim (in baza Legii 12, MO ... (vezi toată discuția)