silvia_calistru a scris:
Azi am sunat la biroul de asistenta din cadrul Administratiei FInanciare Iasi si dna de acolo mi-a spus ca NU TREBUIE DEPUSA NICI O DECLARATIE, pentru ca traim intr-o economie de piata libera in care adaosul nu mai poate fi impus.
Bravo, asa imi place! =D>
Trimiteti-i flori din partea mea doamnei de la AF Iasi. E bine sa stii ca mai sunt si oameni de acestia la fisc si trebuie clonati! Oameni cu sange in vene ! =D>
Degeaba am cantat eu pe formum: Legea 12 doar denumeste faptele "ilicite" si cum se pedepsesc, DAR legislatia cu obligativitatea depunerii a fost ABROGATA. vezi
www.avocatnet.ro/content/for...
Faptul ca administratiile financiare primesc aceste notificari este o dovada in plus ca doamna de la AF de sector din Bucuresti cu care am vorbit la cateva zile dupa publicarea legii avea dreptate- administratiile primesc orice. Degeaba incercam eu s-o conving ca legea este cazuta in desuet, ca legislatia de baza este abrogata. Ea imi repeta: "Simtiti nevoia sa depuneti notificarea, la registratura noi primim orice hartie... si lista de bucate.."
Vom vedea ce se intampla in viitor! Se va emite un act normativ de abrogare acestei aberatii sau va avea guvernul nevoie de bani si atunci va elabora norme de declarare etc...
Ce va fi va fi! Dar eu pana atunci nu ma las! :training: