avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general NOTIFICARE ADAOS COMERCIAL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

NOTIFICARE ADAOS COMERCIAL

BUNA ZIUA,

Ref. la notificarea privind adaosul comercial si comisionul, firmele care executa lucrari de constructii trebuie sa depuna aceasta notificare ( CAEN 4120)?
Buna
Nu stiu daca acesta lege privitoare la respectiva decl este o aberatie din moment ce se primeste la adm fin. (chiar eu am depus vineri-19.06 aceasta decl) iar pers de la ghiseu stia sa dea detalii despre depunere -inca nu au un termen sau cel putin ei nu au fost instiintati primesc in continuare.=D>
Azi am sunat la biroul de asistenta din cadrul Administratiei FInanciare Iasi si dna de acolo mi-a spus ca NU TREBUIE DEPUSA NICI O DECLARATIE, pentru ca traim intr-o economie de piata libera in care adaosul nu mai poate fi impus.

Si noua ni s-a spus ca nu se impune un anumit adaos dar trebuie declarat .
silvia_calistru a scris:

Azi am sunat la biroul de asistenta din cadrul Administratiei FInanciare Iasi si dna de acolo mi-a spus ca NU TREBUIE DEPUSA NICI O DECLARATIE, pentru ca traim intr-o economie de piata libera in care adaosul nu mai poate fi impus.

Bravo, asa imi place! =D>
Trimiteti-i flori din partea mea doamnei de la AF Iasi. E bine sa stii ca mai sunt si oameni de acestia la fisc si trebuie clonati! Oameni cu sange in vene ! =D>
Degeaba am cantat eu pe formum: Legea 12 doar denumeste faptele "ilicite" si cum se pedepsesc, DAR legislatia cu obligativitatea depunerii a fost ABROGATA. vezi www.avocatnet.ro/content/for...

Faptul ca administratiile financiare primesc aceste notificari este o dovada in plus ca doamna de la AF de sector din Bucuresti cu care am vorbit la cateva zile dupa publicarea legii avea dreptate- administratiile primesc orice. Degeaba incercam eu s-o conving ca legea este cazuta in desuet, ca legislatia de baza este abrogata. Ea imi repeta: "Simtiti nevoia sa depuneti notificarea, la registratura noi primim orice hartie... si lista de bucate.."

Vom vedea ce se intampla in viitor! Se va emite un act normativ de abrogare acestei aberatii sau va avea guvernul nevoie de bani si atunci va elabora norme de declarare etc...
Ce va fi va fi! Dar eu pana atunci nu ma las! :training:

Mie imi place sa depun hartii, inseamna ca avem de lucru!:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent-declarare adaos comercial vlad.aurelia vlad.aurelia Buna ziua, Iata vin cu o noua problema .Unde si cand trebuie declarat adaosul comercial practicat de o societate comerciala? Care este baza legala ?Va rog ... (vezi toată discuția)
declarare adaos comercial la finantecf.legea12/90 republicara lupascumihaela lupascumihaela buna ziua, modificare noua la lg12? poate ma lamureste cineva la aceasta problema: este obligat ad.torul sa depuna la finante o notificare cu privire ... (vezi toată discuția)
Declaratia adaos comercial legea12/1990 republicata Primainvest Consulting Ltd. Primainvest Consulting Ltd. Buna ziua, Am citit recent pe internet ca firmele sunt obligate sa depuna la finante o Declaratie privind Adaosul Comercial Maxim (in baza Legii 12, MO ... (vezi toată discuția)