avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zi libera platita pt prezentare in instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zi libera platita pt prezentare in instanta

Pentru prezentarea in instanta de judecata a unui angajat, compania este obligata sa ii ofere zi libera platita angajatului respectiv? Daca raspunsul este da, va rog sa imi spuneti in ce lege apare acest lucru.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:49, 27 Martie 2018
I-ati explicat angajatorului despre ce este vorba ?
Ultima modificare: Luni, 26 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Evident. Atata timp cat am terminat CO nu-l intereseaza. Mi-a spus ca nu e treaba lui. Copilului meu care este minor nu ii pot cere despagubiri, paratului nici atat, pt ca in 2 ani nu am vazut oricum un leu de la el desi operatia pentru reconstructia mandibulei a costat foarte mult, apoi au urmat sedinte de terapie si sedinte la psiholog. Nu am nevoie de banii nimanui, doar sa nu mai fiu trasa la raspundere penala tot eu, pt ca nu ma pot prezenta...probabil sa isi incheie dumnealor dosarul.

Cornel Vasile a scris:

I-ati explicat angajatorului despre ce este vorba ?

O solutie ar fi absenta de la locul de munca, dar probabil va avea urmari negative asupra raportului dvs de munca.
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de concediu si plata concediului de odihna popflorincozmin popflorincozmin Buna ziua 1.Va rog sa ma lamuriti in privinta indemnizatiei de concediu si plata concediului de odihna neefectuat. Angajatorul a incheiat cu angajatul un ... (vezi toată discuția)
Zi libera mirela 2 mirela 2 Daca sunt chemata ca martor la un proces,cu citatie primita sau termen luat la cunostiinta, trebuie sa imi fac cerere de concediu ptr 1 zi sau angajatorul ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna neefectuat se plateste? gizeh_65 gizeh_65 Vin cu o intrebare si eu...am fost angajata la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata din data 4 septembrie 2007 pina la dat 15 august 2008 ... (vezi toată discuția)