avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot sa vand 1/2 din un apartament ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot sa vand 1/2 din un apartament ?

Buna ziua sunt unu din cei doi coproprietari .. Anul trecut am cumparat un apartament si as dori sa stiu daca pot vinde cota mea fara aprobarea al celuilalt coproprietar va multumesc si astept cat mai repede un raspuns
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:15, 15 Aprilie 2015
Daca dvs găsiți cumpărător pt cota dvs, puteți vinde. Dvs nu vindeți o camera anume și jumătate din bucătărie, ci cota ideala dintr-un ap.
Cineva cunoaste cui as putea vinde cota mea de apartament sau pot face un imprumut in banca si sa garantez cu cota mea??
Imprumut in niciun caz, iar client va gasiti dvs, nu e imposibil de gasit, dar nici usor. Pretul va fi mult mai mic decat ar fi la pretul pietei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cota nedeterminata ioanaol ioanaol Se poate face un contract de vanzare-cumparare autentic ,unde avem inscrisi trei proprietari in cota de 1/1 ? (vezi toată discuția)
Vanzarea cotei inainte de partaj aleenamonica aleenamonica Buna ziua, as avea o intrebare dar mai intai o sa va explic situatia: parintii mei au decedat cu putin timp in urma intr-un accident de masina. Eu mai am un ... (vezi toată discuția)
Procedura vanzare cota din casa BQGDAN BQGDAN Buna ziua, In cazul unui apartament care este trecut pe numele ambilor soti, care este procedura pentru ca unul din ei sa-si vanda partea de 50% ? Au 2 ... (vezi toată discuția)