avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot sa refuz sa merg la sectia de politie?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot sa refuz sa merg la sectia de politie?

Buna Ziua, am o nelamurire legata de drepturile mele: Daca sunt oprit pe strada de un politist, iar acesta imi spune sa il urmez la sectie, pot sa refuz?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:03, 19 Aprilie 2015
Ce anume nu ati inteles din ce am spus eu?
Eu (daca mie mi-ati adresat intrebarea) am inteles, desigur! Am facut doar o observatie funny (cu siguranta ati inteles si dvs. distinctia dintre drepturile userului si drepturile politistului), deci sa ne pastram spiritul de gluma viu ...a iesit si soarele :beer:
Da, a iesit soarele.:)
Dar e clar cu drepturile civile...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perchezitia corporala pe strada, fara motiv real bgdanc bgdanc Buna ziua! De curand am avut parte de o situatie neplacuta cu politia romana: mergand linistit pe strada, o masina de politie trage in fata mea in timp ce ... (vezi toată discuția)
Ultrajul impotriva politistilor. pe ei cine ii protejeaza? raulytto69 raulytto69 salut toti utilizatorii! sunt un angajat al m.i.r.a. care abia a ajuns acasa de la serviciu unde a fost, din nou, ultragiat! as vrea sa stiu si eu... cam ce ar ... (vezi toată discuția)
Ultrajul feli27 feli27 sotul meu a adresat injurii si a agresat 2 politisti care se aflau in misiune pentru ca l-au incatusat si lovit fara ai prezenta motivele ptr care l-au ... (vezi toată discuția)