BUNA ZIUA...ca sa trec repede la subiect, va spun, urmatoarele: luna asta am fost plecat din localitate, atunci cand s au incasat bani pe intretinere...venind in localitate, m am dus la administrator sa ii platesc cheltuielile de intretinere...dar inainte de a ma duce sa i le platesc, am observat ca sunt scos , FARA VOIA MEA, de la fondul de reparatii...i am platit cheltuielile de intretinere pe luna in curs si l am intrebat de ce nu mai figurez la fondul de reparatii...acesta mi a spus sa il intreb pe presedinte...???...intrebarea mea este...CUM POATE CINEVA SA MA SCOATA DE LA ANUMITE CHELTUIELI DIN LISTA DE CHELTUIELI LUNARE...DACA EU NU AM SOLICITAT ACEST LUCRU IN SCRIS...administrator sau presedinte (cazul meu), in ce baza...avand in vedere ca acest fond este obligatoriu...???????????...multumesc pt intelegere...
Lucrurile astea, le stiam, sincer...dar ma gandeam ca poate exista, ceva ce poate eu nu stiu, poate o fi, vreo baza legala in care se poate lua o astfel de decizie...pe plan local (asociatie), nu am ce sa rezolv, pt ca nu ai cu cine te intelege...si in final...nu stiu cum o sa procedez...
Ce este de facut?
mira55
In lista lunara de intretinere au aparut sume de bani care nu au fost discutate in adunarea generala a proprietarilor si nici aprobate prin bugetul anual de ... (vezi toată discuția)