avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... FOND DE REPARATII...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

FOND DE REPARATII...

BUNA ZIUA...ca sa trec repede la subiect, va spun, urmatoarele: luna asta am fost plecat din localitate, atunci cand s au incasat bani pe intretinere...venind in localitate, m am dus la administrator sa ii platesc cheltuielile de intretinere...dar inainte de a ma duce sa i le platesc, am observat ca sunt scos , FARA VOIA MEA, de la fondul de reparatii...i am platit cheltuielile de intretinere pe luna in curs si l am intrebat de ce nu mai figurez la fondul de reparatii...acesta mi a spus sa il intreb pe presedinte...???...intrebarea mea este...CUM POATE CINEVA SA MA SCOATA DE LA ANUMITE CHELTUIELI DIN LISTA DE CHELTUIELI LUNARE...DACA EU NU AM SOLICITAT ACEST LUCRU IN SCRIS...administrator sau presedinte (cazul meu), in ce baza...avand in vedere ca acest fond este obligatoriu...???????????...multumesc pt intelegere...
Cel mai recent răspuns: Andreeas07 , utilizator 15:11, 21 Aprilie 2015
Lucrurile astea, le stiam, sincer...dar ma gandeam ca poate exista, ceva ce poate eu nu stiu, poate o fi, vreo baza legala in care se poate lua o astfel de decizie...pe plan local (asociatie), nu am ce sa rezolv, pt ca nu ai cu cine te intelege...si in final...nu stiu cum o sa procedez...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi dat in judecata pentru neplata fondului de reparatii de anul trecut? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua si numai bine! Am si eu 2 intrebari Fondul de reparatii de la bloc a fost stabilit de catre comitetul executiv, nu de adunarea generala, cum ar ... (vezi toată discuția)
Ce este de facut? mira55 mira55 In lista lunara de intretinere au aparut sume de bani care nu au fost discutate in adunarea generala a proprietarilor si nici aprobate prin bugetul anual de ... (vezi toată discuția)
Fond de reparatii solicitat unui nou proprietar nefiind incasat de la vechiul proprietar Marian George Marian George Buna ziua, va urmaresc forumul de ceva vreme intrucat am devenit recent proprietarul unui imobil intr-un bloc de 3 etaje si va apreciez efortul de a ne lumina ... (vezi toată discuția)