Eu am intrat in concediu de crestere copil pana la 2 ani din somaj, dupa 1 an si 3 luni mi-am gasit serviciu, am semnat contract si cand am inceput sa lucrez am constatat niste diferente si doresc sa-mi inchei activitatea la noul loc de munca. Nu am depus inca dosar la primarie pt sistarea indemnizatiei si nici nu am depus inca dosar pt stimulent de insertie . Doresc sa stiu daca pot sa-mi dau demisia dupa 2 zile si sa nu pierd indemnizatia pana la 2 ani .
1. In timp ce beneficiati de indemnizatie pentru CCC puteti oricand sa suspendati plata indemnizatiei si apoi sa solicitati reluarea in plata a acesteia.
2. Deci puteti intrerupe oricand CCC si sa-l reluati oricand pana la expirarea perioadei de CCC pentru care ati optat.
1. Din Normele d aplicare a OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor:
Art. 12
...
(2) Acordarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului sau, dupã caz, a stimulentului de inserţie se face la cererea scrisã a persoanei îndreptãţite, ori de câte ori aceasta solicitã, cu respectarea condiţiilor prevãzute de ordonanţa de urgenţã.
...
2. Asadar puteti sa solicitati indemnizatia pentru CCC sau stimulentul de insertie ori de cate ori doriti.
Promovare
kitana172002
Buna seara! As dori sa stiu daca pot intrerupe concediul de crestere copil pt care am optat sa stau pana face 2 ani pt a putea sa promovez in treapta si pe ... (vezi toată discuția)