Buna seara,
Am o nelamurire si as dori tare mult sa ma ajute cineva, o sa va spun pe scurt, ma pun in locul persoanei cu problema sa inteleg mai bine.
"Eu" sunt asociata la o firma pe care am preluat-o de la cineva tot 2 asociati (x,y) cu prietenul meu, cota egala de parti, el si cu functie de administrator si director general in firma. Am dat faliment, am inregistrat datorii la D.G.F.P si ne-a deschis proces.
Am intrat pe internet si am vazut ca s-a numit lichidator judiciar, .... acum la un termen de judecata am gasit aceasta notificare sau raspuns ce este si nu inteleg ce inseamna.
- Respinge exceptia inadmisibilitatii actiunii si exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a paratei "EU" ca neintemeiate. Respinge cererea ca neintemeiata. Obliga reclamanta catre paratul "X" care este vechiul administrator la plata sumei de ..... lei cheltuieli de judecata Cu apel in 30 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica.
Ce treaba este intre " eu"si vechiul administrator? ca nu s-a depus nicio cerere....
Astept un raspuns cine ma poate lamuri, va rog mult.
Sper sa puteti intelege despre ce este vorba.
Va multumesc anticipat.