avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate vanduta unuia dintre copii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate vanduta unuia dintre copii

Pe scurt.Un proprietar de casa are doi copii.Unul casatorit care locuieste in casa cu el,celalalt,tot casatorit,dar care locuieste in casa sotiei lui.Proprietarul vrea sa vanda fiului cu care sta in casa acea proprietate cu act de vanzare-cumparare si clauza de intretinere.Poate ridica pretentii in vreun fel celalalt fiu?
Cel mai recent răspuns: anonim_71 , utilizator 11:40, 29 Aprilie 2015
daca ati fi detaliat de la inceput aceste aspecte, nu ati mai fi lasat loc de interpretari .
Multumesc pentru raspuns.Imi asum greseala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare-cumparere de catre parinti fata de unul dintre cei 3 copii mrt mrt buna ziua.suntem 3 copii la parinti:eu, cea mai mica, necasatorita, sora mea, casatorita si locuieste cu parintii mei in bucuresti si fratele meu, casatorit, ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare sau donatie? Ruxa Ruxa Buna ziua, Parintii sotului meu, vor sa treaca o garsoniera din proprietatea tatalui (e o mostenire) in proprietatea sotului meu. Ce e mai recomandat? ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa anonim_71 anonim_71 Proprietarul unei case la tara are dreptul sa vanda imobilul prin contract de vanzare-cumparare oricui chiar daca are mostenitori?Sau daca are doi copii si ... (vezi toată discuția)