Buna ziua.
Am o colega la munca care a fost prinsa de camerele de supraveghere in timp ce vindea marfa fara sa bata in casa si banii rezultati ii punea in buzunar.
A primit o hirtie scrisa (semnata si stampilata) in care era convocata la ancheta disciplinara. Nu vrut sa o semneze. A fost trimisa prin posta cu confirmare de primire si scrisoarea a revenit la expeditor fara nici un rezultat.
Apoi au venit doi martori si au semnat pe acea convocare, care nu a vrut sa o semneze colega mea, iar ei au si scris ca au fost prezenti cind ea a refuzat semnarea hirtiei (chiar asa a fost !).
1. Tot ce am relatat mai sus este legal sau este abuziv ?
2. Ce consecinte poate sa supote colega mea, auzind un zvon ca sefii de mai sus vor sa o reclame la politie ?
Toata lumea stia ca sint camere de supraveghere, dar au asteptat cind nu mai supraveghea nimeni camerele.
Ei s-au gindit ca nu o sa se mai uite nimeni in urma pe inregistrari. Si mai nou am inteles ca sint mai multi implicati...
Voi vedea miine la munca citi mai sint implicati !
Plangere penala
feli30
buna ziua,lucrez la un magazin de mezeluri bsi carne,iar feful meu zice ca la ultimul inventar a iesit un minus de 8570rol mentionez ca este gestiune comuna ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestiune
alinapp
Buna ziua!am lucrat o firma si colegul meu a fugit cu banii din gestiune!politia a facut ancheta si a zis ca eu nu am nici o legatura!dar firma respectiva mi-a ... (vezi toată discuția)