avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Societatea unde am lucrat refuza sa imi dea actele
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Societatea unde am lucrat refuza sa imi dea actele

In fosta societate unde am lucrat dupa un scandal mostruos pe care directorul mi l-a facut doar pentru ca vroia sa ma dea afara ca a gasit un alt membru sa ocupe postul , mi-am dat demisia .

Acum sunt angajata in alta parte insa fosta societate refuza sa imi dea actele respectiv adeverinta de vechime , nota de lichidare si nota cu concediile medicale din ultimul an .

Eu nu am beneficiat de niciun concediu medical , iar ca beneficii in timpul serviciului am avut tel de firma pe care l-am predat .

Am vb cu sotia fostului sef , aceasta fiind contabila si mi-a spus ca pana astazi la ora 10 imi va da actele insa tot ma amana de la mijlocul lunii martie.

Ce ma sfatuiti sa fac ? Unde sa merg mai departe sa imi rezolv cu actele si totodata sa le fac reclamatie,

As fii vrut sa le trimit si un e-mail oficial sa am dovada scrisa ca eu trag de acte, insa nu am idee cum ar trebui sa fie scrisa
Cel mai recent răspuns: AdelinaAde , utilizator 14:57, 29 Aprilie 2015
Nu exista model tipizat pentru asa ceva.

Domnule Director/Administrator

Subsemnata/ul ...................................., domiciliat ............................, CNP .............., fost salariatul la S.C. ............., in baza prevederilor art.8 alin.3 lit.a si b din HG 500/2011 coroborate cu art.34 alin.5 C.mun., solicit eliberarea urmatoarelor documente:
- decizie de incetare
- adeverinta de vechime etc.

Data si semnatura
Va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta care sa ateste vechimea in munca allview777 allview777 buna ziua. doresc sa particip la un concurs pt. ocuparea unei functii publice de executie la primarie, si mi se cere ori copie a cartii de munca sau/si ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime ciubotarudan ciubotarudan La incetarea unui CIM pe perioada determinata , angajatorul este obligat sa emita o adeverinta din care sa reiasa vechimea in munca pentru perioda contactului ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime EuPiti EuPiti Buna ziua, Din luna septembrie 2014 si pana in luna februarie 2015 am lucrat la o firma. La plecare, am solicitat patronului o adeverinta de vechime. Acesta ... (vezi toată discuția)