buna seara! in anul 2004 m am divortat , platesc pensie alimentara pt minor in functie de salariul minim pe economie. in 2007 am vandut un apartament proprietate achizitionat in 2007..fosta sotie acum revendica partea ei din apartamentul vandut.fosta concubina la fel.e greu sa ai multe femei! cam ce sanse ar avea? va multumesc anticipat!
multumesc de raspunsuri! la divort nu am avut bunuri de impartit.in schimb am avut procura notariala de la mama mea , pe numele meu, din timpul casatoriei cu fosta, cum pot sa ma ocup de actele de vanzare cumparare in locul ei.am vandut apartamntul cu acea procura unui prieten , l am cumparat in acceeasi zi de la el pe numele meu.dupa 2 luni , neintelegandu ma cu prietena mea(cu care eram in concubinaj de 1 an) l am vandut si mi am luat banii.acum sunt acuzat de fosta sotie care vrea partea ei( pentru copil), partea din vanzarea apart. si cealalta parte vrea si ea .
Fiti mai explicit.Cand ati cumparat apartamentul acela,pana la urma?
Erati divortat in momentul in care ati devenit proprietarul apartamentului?
Copilul va mosteneste daca decedati,nu are ce parte sa primeasca acum.
apartamentul l am cumparat in anul 2007 pe numele meu.si eram divortat din anul 2004.la divort nu am avut bunuri comune de impartit.acum s-au unit amandoua , una vrea jumatate(pentru copil)ma ameninta ca am cheltuit banii copilului , cealalta un sfet.multumesc tuturor pentru raspunsuri!mi ai fost de mare ajutor!
Divort/partaj
ioana_ro75
As avea inca o rugaminte la cei ce pot sa ma ajute cu niste sfaturi. Sora mea a fost casatorita si a adus pe lume 4 copii superbi. Acum mai multi ani eu i-am ... (vezi toată discuția)
Partaj
orsolya
Buna ziua,
In cazul unui divort de comun acord dupa o casnicie de 16 ani ce drepturi ar fi avut sotia din apartamentul conjugal, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)