avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire
Discuție deschisă în Executare silită

poprire

Astazi am fost anuntata de catre banca unde imi primesc salariul ca executorul judetoresc XXX a instituit o poprire. Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi.
1. mai pot contesta in vre-un fel? (nu stiu inca nici de la care banca ..mai am 2 banci la care nu mai pot plati si probabil ca urmeaza sa obtina in curand poprire)
2. pot face ceva ca sa micsorez de la 1/3 la 1/4 spunem, avand in vedere ca am in crestere si intretinere un minor?
3. daca celelalte banci vor obtine poprire pe salariu, impreuna imi vor putea lua mai mult de 1/2 din salariu?
4. daca voi deveni somera (nu se stie niciodata) si nu avea acte de proprietate pe nimic.. ce vor mai lua?? la ce sa ma astept?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: dani02bella , utilizator 11:05, 5 Mai 2015
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri neculai_stoian neculai_stoian Sunt salariat bugetar .Salariul este virat lunar in cont la banca. Sint executat silit prin poprire de catre o alta banca si de catre Administratia finantelor ... (vezi toată discuția)
Am o hotărâre de suspendare provizorie a executării silite ... Cătălin 77 Cătălin 77 Am o hotărâre de suspendare provizorie a executării silite din luna iunie 2021, momentan dosarul este suspendat, deoarece am deschis un alt dosar împotriva ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost executat silit de către un executor pentru ... Cătălin 77 Cătălin 77 Buna ziua, Am fost executat silit de către un executor pentru o datorie la bancă. Am depus in instanta contestație la executarea silita, suspendarea ... (vezi toată discuția)