avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare absolvent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare absolvent

Buna dimineata!
Va scriu si eu legat de o pb cu care ma confrunt!
Vreau sa angajez un absolvent promotia 2009 si vrreau sa beneficiez de Legea 76/2002 privind 1 salar minim pe economie pt studii medii!
Care sunt pasii pe care tre sa ii urmez?
Aboslventa e din alt oras si stiu ca tre sa isi depuna intai dosarul la AJOFM din oras la ea si eu apoi sa depun la AJFOM ca este un loc vacant la mine la firma ,dupa care tre sa fac o conventie cu Ajfom...intrebarea mea ar fi...ca sa declar locul vacant unde ma duc?la Ajfom unde are sediul firma sau in orasul unde are depus absolventa dosarul pt somaj?La fel conventia la care Ajofm o fac?De la sediul firmei sau din oras la ea?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: catalina25 , utilizator 09:28, 29 Iunie 2009
Am inteles..va sunt recunoscatoare domnule Pakos!
O zi excelenta va urez!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare absolvent camelia21 camelia21 Sunt si eu nelamurita cu un aspect vazand ca sunt pareri impartite...pt a beneficia de Legea 76/2002 prinvind incadrarea absolventilor ,inainte de angajare ... (vezi toată discuția)
Subventii angajare absolventi p.adina p.adina Buna ziua, Desi am citit legea si mare parte din posturile de aici, privitoare la acest subiect, nu reusesc sa ma lamuresc in ce situatie ma aflu. Va expun ... (vezi toată discuția)
Repartitie somaj Vioreld Vioreld buna ziua. daca o societate are sediul intr-un oras si vrea sa angajeze un salariat dintr-un alt oras, repartitia de la somaj se obtine de la agentia cu sediul ... (vezi toată discuția)