avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Demisie administrator asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Demisie administrator asociatie de proprietari

Problema mea pe scurt
Cand a decedat fostul administrator, acum cateva luni. toata treaba a preluat-o fiul acestuia, cu/fara sedinta a proprietarilor chiar nu am idee
N-au trecut nici 4 luni si tipul anunta ca nu mai are chef , ca nu mai face incasari si ca isi da demisia.
Ajutati-ma daca se poate cu o idee : e legal/ corect sa lase blocul vraiste cand are chef ? Adica pana la inlocuirea lui ( probabil cu o firma de profil ) si preluarea printr-o predare/primirte a gestiunii nu trebuie sa se ocupe ? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 8 Mai 2015
moscalifar, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:08, 8 Mai 2015
Multumesc, intre timp am aflat ca la momentul preluarii NU s-a facut un contract cu eipul, repet, el fiind fiul administratorului decedat
Ultima modificare: Vineri, 8 Mai 2015
moscalifar, utilizator
Multumiti-i frumos ca a ajutat asociatia, iar comitetul sa preia sarcinile pana gasiti un administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatie de munca timpuriu timpuriu suntem o asociatie de locatari si adiministratorul are ca forma de angajare \\"convetie civila \\" (cunosc faptul ca aceasta forma de angajare este ilegala ) ... (vezi toată discuția)
Administrator nou - primire gestiune abc2013 abc2013 Administratorul vechi si-a dat demisia, sperand sa nu dea socoteala (asociatia a angajat expert contabil autorizat pentru verificare). Adunarea Generala a ales ... (vezi toată discuția)
Administrator vs membru in comitet dddgab dddgab Buna ziua. Un proprietar a fost ales membru in comitetul executiv in cadrul unei adunari generale si ulterior, deoarece nu se gasea un administrator ... (vezi toată discuția)