avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In ce conditii poate refuza un Utilizator un salariat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In ce conditii poate refuza un Utilizator un salariat temporar?

Am masura de la ITM sa adaug la contractul de punere la dispozitie conditiile in care poate fi refuzat un salariat temporar de catre Utilizator.Care sunt acestea?Ma puteti ajuta?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:30, 19 Mai 2015
Nu stiu nici eu exact despre ce fel de refuz este vorba. Masura suna asa:
"Se dispune masura in temeiul art.6 si 19 din Legea 108/1999, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru respectarea prevederilor art.91 alin. 2 lit.g din Legea nr. 53/2003- Codul Muncii."
Eu cred ca este vorba despre situatia dinainte de inceperea activitatii la utilizator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de munca RuxandraLarisa RuxandraLarisa Lucrez la o firma la care \"detasam\" soferi la diverse firme ( contract de munca temporara). De multe ori, se intampla ca angajatii sa plece in concediu si ... (vezi toată discuția)
Plasare personal Greenyvy Greenyvy Am intalnit recent un caz care m-a bulversat si as dori sa ma ajutati sa inteleg situatia mai bine, eventual sa vad aspectul juridic din spatele ... (vezi toată discuția)
Ce caen sa aleg pentru firma si ce contract trebuie sa inchei cu angajatul ftagirta ftagirta Buna ziua, 1. De ce CAEN am nevoie pentru a infiinta o firma care va plasa personal in diverse institutii pentru a inlocui persoane angajate permanent, ... (vezi toată discuția)