avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Litigii cu profesionistii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Litigii cu profesionistii

In litigiile cu profesionistii nu se citeaza persoana?
Nu este obligatorie prezenta acestora la proces?
Nu se supun si ei prevederilor din Coduri?
Cel mai recent răspuns: Florin Cornea , Consilier juridic 03:03, 13 Mai 2015
Ati facut " plingere ' sau contestatie la executare ?

Potrivit legii , cel care face o cerere in fata justitiei este obligat sa probeze adica sa aduca probe in sustinerea pretentiilor sale.In NCPC ( Noul Cod de Procedura Civila ) se introduce obligatia de a plati contravaloarea copiilor certificate dupa dosarul executorului judecatoresc de catre reclamant . contestator.Temei legal : art. 716 alin. 2 si 669 alin. 1 din c.proc.civ ( NCPC).
Ultima modificare: Miercuri, 13 Mai 2015
Florin Cornea , Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca salariu neplatit oroles2010 oroles2010 Am si eu doua intrebari. Ma judec de vreo cateva luni cu fostul angajator care a inchis punctul de lucru din orasul meu fara a imi plati salariul pe ultimele 2 ... (vezi toată discuția)
Renuntare la judecata petremm petremm Asa mai merge!!!.....in cazul asta n-ar trebui sa platesc nimic....iar angajatorul nu are de ce sa aiba obiectiuni....merciiiii mult mult de tot (vezi toată discuția)
Cate termene pot fi? valymony valymony sapt viit am un proces micsorare pensie,am solicitat a se judeca si in lipsa partilor,dak fosta sotie nu se prezinta la proces se amana sau se judek in ... (vezi toată discuția)