avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces injust in Italia
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces injust in Italia

O cunostinta a avut parte de o acuzare falsa din partea unui var a unui carabinier pentru amenintari cu mafia romana si a fost condamnat la 2ani si 4luni el ne avind parte de un traducator oficial necunoscind bine termeni in limba italiana, el a cerut sa faca pedeapsa in semi libertate pt. ca in italia pedepsele mai mici de 3 ani le poti face asa dar carbinierul are cunostinte la tribunal dar nu ia fost aprobata chiar daca a facut dovada ca are un loc de munca asigurat si o familie . Cunostinta mea aflind ca va arestat a fugit.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:53, 13 Mai 2015
dici trebuie sa faca dovada ca exista o legatura de familie intre reclamant si anchetator si hotarirea de la tribunal
Faceti ce credeti dar nu este suficient doar atat pentru CEDO.
Vizati lipsa de impartialitate a instantei inteleg eu.
Ati vorbit cu un avocat italian sa vedeti ce zice?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedepsa talharie relit relit Este vorba de o prietena a mea, in 2005 a fost in Italia, a lucrat ca bona. Femeia pentru care lucra, romanca, se ocupa de lucruri nu prea ortodoxe dar a aflat ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa ale_blonda89 ale_blonda89 buna... am si eu o nedumerire... acum 3ani am avut un accident de masina in urma caruia a murit mama iubitului meu,acesta conducand masina... in urma ... (vezi toată discuția)
Permis de c. strain anulat, dodandire permis de c, romanesc clclcl clclcl Buna ziua, Am avut permis de c. eliberat de autoritatile Italiene .In 2011 mi sa retinut de Politia rutiera Romana pt refuz de dat probe (art87 alin5 ... (vezi toată discuția)