avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Vreau sa-mi schimb avocatul !
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Vreau sa-mi schimb avocatul !

Am incheiat un contract cu un avocat si nu sunt multumit de prestatia lui.
Daca dosarul nu a ajuns inca in instanta trebuie sa-i platesc o anumita suma avocatului? In contract se specifica ca onorariul va fi platit dupa solutionarea cazului pe baza unui comision dupa ce va fi incasata asigurarea.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Nicolaezzbicu , utilizator 05:10, 13 Aprilie 2024
Va multumesc pentru raspunsuri.
Am trimis in scris denuntarea contractelor prin posta cu confirmare de primire si am oprit si eu o copie. Imediat a aparut reactia avocatului care insista sa nu renunt la el. Am raspuns prompt si eam spus ca am contactat alt avocat care o sa ma reprezinte incontinuare.Continua sa ma sune pe mine si pe unul din fii mei imi trimite emailuri de parca nu a inteles ca totul sa terminat. Pot spune ca ma simt hartuit din acest punct de vedere mai ales ca nu ea in considerare scrisoarea mea.
Pana acum am fost tratat cu indiferenta iar acum a intervenit un interes deosebit pentru mine si cazul in speta.
Ar putea sa nu recunoasca ca eam trimis scrisoare de reziliere a contractelor?
Va multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 19 Iunie 2015
planoristul, utilizator
Daca scrisoarea respectiva a fost comunicata cu o confirmare de primire sau macar cu o recomandata simpla puteti face dovada transmiterii.
Ma asteptam sa fiu asaltat de avocat ca sa nu renut la contracte.
Asa a fost, am primit mai multe telefoane , emailuri prin care se incerca sa ma faca sa renunt la hotararea mea. In momentul cand am spus - Nu mai sunteti avocatul meu , sa trecut direct la amenintari. Ca o sa ma dea in judecata sai platesc munca depusa la dosar. Eu nu am ripostat ca nu vreau sa platesc numai ca nu mi sa comunicat nici o suma si sa trecut direct la amenintari. Eu sunt de acord sa platesc pentru munca (nedepusa) pana la ultimul leut numai sa fiu lasat in pace. Este corect sa fiu amenintat ca voi fi dat in judecata inainte de a rezolva problema pe cale amiabila? Va rog astept un raspuns!
Bună seara
Buna vreau să-mi schimb avocatu nu sint mulțumit de prestația lui ma tot amagestesi nu o înaintat din ianuarie 2024 pina în prezent nu o înaintat actele și iam plătit tot onorariu înainte plus ceva sume ce tot a cerut ce pot face sa îmi restituie bani inapoi

Alte discuții în legătură

Intretinere nicoloff nicoloff BUNA SEARA MA NUMESC MIHAELA SI AM SA EXPLIC IN CATEVA CUVINTE CE AM INTANPINAT. AM LUAT UN APARTAMENT CU UN CREDOT DE LA BANCA DE 50 MII EURO AM PLATIT LA EL ... (vezi toată discuția)
Voi fi dat in judecata de fostul meu avocat planoristul planoristul Am renuntat la serviciile avocatului meu printr-o scrisoare prin care l-am instiintat de denuntarea contractelor . Motivul a fost o implicare foarte slaba in ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract prelungit vodafone inainte de expirare și recuperatori MadaMO MadaMO Am creat rezilierea contractului în prelungit și trimis-o cu 30 zile înainte de reziliere, la recomandarea unui avocat, însă nu am primit nici un ... (vezi toată discuția)