avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Vreau sa-mi schimb avocatul !
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Vreau sa-mi schimb avocatul !

Am incheiat un contract cu un avocat si nu sunt multumit de prestatia lui.
Daca dosarul nu a ajuns inca in instanta trebuie sa-i platesc o anumita suma avocatului? In contract se specifica ca onorariul va fi platit dupa solutionarea cazului pe baza unui comision dupa ce va fi incasata asigurarea.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Nicolaezzbicu , utilizator 05:10, 13 Aprilie 2024
Buna vreau să-mi schimb avocatu nu sint mulțumit de prestația lui ma tot amagestesi nu o înaintat din ianuarie 2024 pina în prezent nu o înaintat actele și iam plătit tot onorariu înainte plus ceva sume ce tot a cerut ce pot face sa îmi restituie bani inapoi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intretinere nicoloff nicoloff BUNA SEARA MA NUMESC MIHAELA SI AM SA EXPLIC IN CATEVA CUVINTE CE AM INTANPINAT. AM LUAT UN APARTAMENT CU UN CREDOT DE LA BANCA DE 50 MII EURO AM PLATIT LA EL ... (vezi toată discuția)
Voi fi dat in judecata de fostul meu avocat planoristul planoristul Am renuntat la serviciile avocatului meu printr-o scrisoare prin care l-am instiintat de denuntarea contractelor . Motivul a fost o implicare foarte slaba in ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract prelungit vodafone inainte de expirare și recuperatori MadaMO MadaMO Am creat rezilierea contractului în prelungit și trimis-o cu 30 zile înainte de reziliere, la recomandarea unui avocat, însă nu am primit nici un ... (vezi toată discuția)